Mushroom jerky - Hlíva ústřičná BBQ 50 g

Značka: MO jerky

Hlíva ústřičná neboli královna hub si dopřála dlouhou koupel v BBQ omáčce. Krásně voní. Konzistence je měkčí. Nečekejte, že něco bude křupat. Ihned k jídlu. Ochutnej královnu hub!

  • Mushroom jerky bez masa - VEGAN friendly
  • Žádné konzervační látky a chemie
  • Královské účinky pro lidský organismus
147 Kč 131 Kč bez DPH
Mushroom jerky - Hlíva ústřičná BBQ 50 g
Značka: MO jerky
Doprava zdarma
Doprava ZDARMA
od 1 400 Kč máte u nás dopravu ZDARMA.
Peníze zpět
Peníze zpět
Pokud nebudete spokojeni, garantujeme vrácení peněz.
Rychlé doručení
Rychlé doručení
Objednávky vytvořené do 11:00h (po-pá) odesíláme ihned!

eshop grafika-3

kapka medu (7)

Hlíva ústřičná se považuje za nejprospěšnější houbu pro lidský organismus. Pomáhá k lepší
hladině cholesterolu. Zvyšuje tvorbu červených krvinek. Napomáhá tělu také proti zánětlivým,
virovým i bakteriální onemocněním.

Hlívu ústřičnou všichni jistě dobře znáte, ale co takhle vyzkoušet jiný způsob úpravy této houby?
Perfektně vysušená a skvěle ochucená, to je prostě mňamka! Příchuť barbecue miluje snad
každý.

Ve spojení se sušenou hlívou ústřičnou vznikne nezapomenutelná chuť, které se nebudete moci
nabažit. Tak bacha na to! 
Mushroom jerky nejsou ani tvrdé ani slizké. Jsou prostě dokonalé. 
kapka medu (8) 2

POPIS PRODUKTU

  • gramáž: 25 g
  • typ: vegetarian mushroom jerky
  • pálivost: nepálí
  • země původu: ČR 

Výživové hodnoty na 100 g

 Energie   1196 kJ/ 285 kcal 
 Tuky  26,9 g
 z toho nasycené mastné kyseliny   19 g
 Sacharidy  20,5 g
 z toho cukry  14,7 g
 Bílkoviny  4,7 g
 Sůl   6 g


Složení:

Hlíva ústřičná, kokosový olej, javorový sirup, tmavá miso pasta (sójové boby, hnědá rýže,
mořská sůl, koji spóry (kropydlák rýžový), sójová omáčka (fermentovaná sója, fermentovaná
pšenice - lepek odstraněn při fermentaci, jedlá sůl), česnek, cibule, kyselina citrónová,
kouřové aroma, chilli, sezamový olej, jedlá sůl.
 

Další informace:
Skladujte v suchu a temnu při teplotě 1- 25 °C. Trvanlivost 7 měsíců. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: