Zvěřinové jerky
Zvěřinové jerky jsou naprosto úžasné, jelikož maso obsahuje všechny byliny, plodiny, které zvěř konzumovala.
#ShowMore#
Zvěřinové maso lze označit za biopotravinu z důvodu způsobu stravování dané zvěře a také díky původu, jelikož zvěř pochází z volné přírody. Chuť zvěřinového masa je závislá na období, ve kterém zvěř byla ulovena. Má nasládlou a zároveň kořenitou chuť se specifickým aromatem.
Zvěřinové jerky obsahují oproti hovězímu masu více vitamínu skupiny B, vysoký obsah bílkovin a minerálních látek jako je fosfor, draslík, hořčík. Další benefit je nízký obsah tuku a také stopy zinku, selenu, železa. Zvěřinové maso je málo tučné a lehce stravitelné.
MO jerky pro tebe připravil zvěřinové jerky z jeleního masa. Jerky jsou vyrobeny z kýty. Každou směs koření si mícháme sami a doladíme ji kapkou vlastního medu. Můžeš se těšit na jelení jerky v příchutích UMAMI, CO TROCHU PÁLÍ A TAK JAK JE.
Skladování jerky je stejné jako u hovězích jerky, to znamená: v suchu a temnu při maximální teplotě 30°C v uzavřeném obalu. Maso nevystavujte přímému slunečnímu svitu. Při správném skladování sušené maso vydrží klidně rok.